Programul Viata Ta

Componentele programului Viața Ta sunt construite din prisma conceptului de wok-life integration și au menirea să te ajute în armonizarea planului profesional cu celelalte planuri importante din viața ta (familie, prieteni, pasiuni, comunitate, etc.), în redefinirea valorilor tale profesionale și a celor de viață în general, în gestionarea conflictelor de rol care pot apărea și nu în ultimul rând în obținerea de satisfacții majore atât de către tine cât și de către persoanele importante pentru tine.

Serviciile programului te ajută să-ți evaluezi permanent gradul de integrare dintre viața profesională și celelalte planuri ale vieții și să optimizezi continuu relația dintre ele prin propriul sistem de work-life integration.

Training-urile și serviciul de suport aferente programului te ajută să știi exact ce te poate face mai fericit, ce este cu adevărat important pentru tine și pentru cei care-ți sunt dragi și cum să corectezi șituațiile în care munca îți poate afecta negativ viața în ansamblul ei.

Muncă, performanță, venituri mari, familie, prieteni, comunitate, timp petrecut cu cei dragi, timp pentru pasiunile tale… Noi te ajutăm să le integrezi pe toate in viața ta.

 

Solicită o sedință gratuită!

Serviciile programului Viata Ta

Diagnostic work-life integration

Află mai multe

Munca si fericirea

Află mai multe

Plan work-life integration

Află mai multe

Workahol Stop

Află mai multe