Programul Job-ul Tău

Serviciile din cadrul programului Job-ul Tău se adresează situației tale prezente și vizează planul profesional raportat la jobul actual si la firma în care lucrezi în acest moment. Scopul general asociat acestor servicii este ca ele să te ajute să te manifești la potențialul tău maxim; să ai un comportament de profesionist; să obții acele beneficii care îți asigură succesul psihologic și cel material. Toate acestea printr-o raportare permanentă la celelalte planuri importante ale vieții tale, cu scopul unei integrări armonioase a acestora.

Serviciile pot fi achiziționate de sine stătător sau în pachete construite funcție de nevoile tale reale. Toate serviciile îți livrează cunoștințele și-ți formează abilitățile de care ai nevoie pentru ca în viitor, atunci când schimbi jobul/firma, să poți gestiona singur situația apelând la noi doar pentru un suport minimal.

Aproape toate serviciile din programul Job-ul Tău (cu excepția serviciilor Schimbă-ți jobul si Câștigă recompensele) aduc beneficii substanțiale și pentru firma la care lucrezi, de aceea poți solicita acesteia să suporte costurile, în parte sau în totalitate, integrându-le în planul de dezvoltare profesională.

Împreună cu noi transformi jobul tău actual intr-un job mai bun.

 

Solicită o sedință gratuită!

Serviciile programului Job-ul Tau

Fii mai performant

Află mai multe

Optimizează-ți comportamentul

Află mai multe

Schimbă-ți job-ul

Află mai multe

Fii mai motivat

Află mai multe

Câștigă recompensele

Află mai multe

Primele 90 de zile

Află mai multe