Optimizează-ți comportamentul

Ai senzația  că șefii/subalternii și/sau colegii tăi nu te percep de fapt așa cam ești tu ?

Crezi ca adevărata ta valoare uneori nu este percepută în cadrul departamentului sau al firmei în care lucrezi ?

Ți se intâmplă ca reușitele tale in activitate să fie estompate de reproșuri care ți se aduc pentru aspecte pe care le consideri neimportante ?

Ești un bun profesionist dar intâmpini dificultăți in relațiile cu șefii sau colegii ?

Vrei ca percepția șefilor si colegilor tăi cu privire la tine să se imbunătățească substanțial ?

Dacă răspunsul la oricare dintre intrebările de mai sus este „Da” atunci ai nevoie de serviciul Optimizează-ți comportamentul.


Descrierea serviciului Optimizează-ți comportamentul.


Scopul

Optimizează-ți comportamentul te ajută să-ți îmbunătățești considerabil imaginea în departamentul și firma din care faci parte, să-ți pui în evidență adevărata ta valoare și să construiești cele mai bune relații cu șefii și colegii tăi.


Elemente cheie

 • Profil de personalitate

Identificarea trăsăturilor de personalitate, valorilor, aspiratiilor care iti influențează comportamentul general și cel profesional.

 • Comportament general Comportament profesional

Identificarea și evaluarea tipurilor de comportamente predominante pe care le manifești în viața de zi cu zi și în plan profesional.

 • Context organizational

Identificarea tipurilor de comportamente promovate de firmă.

 • Comportament perceput

Identificarea modului în care personalitatea ta este percepută de cei cu care relaționezi pe diverse planuri.

 • Stilul de muncă

Identificarea stilului tău de muncă: disciplină, viteză, implicare, perseverență, relaționare, comunicare, etc.

 • Compatibilitatea cu firma

Evaluarea gradului de compatibilitate al comportamentului tău profesional cu cerințele general acceptate și cu cerințele specifice firmei în care activezi.

 • Ajustarea comportamentului profesional

Elaborarea și implementarea unui plan de îmbunătățire a comportamentului tău în spațiul profesional.


Componente și derulare

ETAPE TEHNICI/ACTIUNI OBSERVAȚII
Colectarea  informațiilor Evaluare personalitate, evaluare stil de muncă, interviuri structurate chestionare percepție, chestionare organizaționale.

 

Durata acestei etape este de aproximativ două săptămâni depinzând și de timpul alocat de tine.

Etapa include 2 ședințe* directe cu un consultant SCM.

Analiza si diagnoza Prelucrare date, elaborare concluzii. Durata acestei etape este de două săptămâni.

Etapa include o ședintă directă cu un consultant SCM.

Elaborarea Planului de optimizare a comportamentului Planul este elaborat de consultantul SCM in strânsă colaborare cu tine. Etapa include o ședintă directă cu un consultant SCM și comunicare prin e-mailuri.Durata aproximativa: o săptămână.
Implementarea Planului de optimizare a comportamentului Training personalizat, ședințe suport. Etapa include 3 ședinte de training + o ședință de suport cu un consultant SCM si comunicare prin e-mailuri. Durata etapei depinde de complexitatea planului de măsuri si acțiuni.
Evaluarea rezultatelor Chestionare de evaluare, sedinte folow-up, masuri de completare a planului intial. Etapa include 2 ședințe directe cu un consultant SCM, derulate la 1 respectiv 3 luni de la finalizarea implementării Planului de optimizare.

*Durata unei sedinte este de aproximativ 60 minute.


Beneficii

 • Vei înțelege legătura dintre personalitate-comportament-percepție-imagine și cum influențează această legătură viața ta profesională.
 • Vei ști care sunt principalele diferențe de care trebuie să ții cont dintre comportamentul de viață general și cel profesional.
 • Vei conștientiza mai bine care sunt comportamentele validate de firma în care lucrezi.
 • Vei cunoaște mai bine imaginea pe care o au despre tine cei din jurul tău.
 • Vei reuși să-ți modifici acele comportamente care au efecte negative asupra imaginii și rezultatelor tale în plan profesional obținând astfel o îmbunătățire a acestora.
 • Vei avea relații semnificativ imbunătățite cu șefii și colegii tăi și implicit vei resimți o creștere a confortului tău psihic la muncă.

Cost și modalități de plată

Optimizează-ți comportamentul este un serviciu care pe lângă multiple beneficii pentru tine aduce o îmbunătățire semnificativă a prestației tale în firmă. De aceea iți recomandăm  să discuți cu managerul tău și să-i propui ca firma sa suporte integral sau parțial costurile.

VARIANTE PREȚ FINAL OBSERVAȚII
Cu derularea ședințelor   pe skype. 890 euro
Cu derularea ședințelor la biroul SCM.                                                                                                                                                   1250 euro
Cu plata asigurată integral sau cel putin 70% de firma la care lucrezi. 1190 euro (cu ședințe skype)

1450 euro (cu ședințe la biroul SCM)

Varianta include un raport către managerul tău, un plan de acțiuni pe care să le deruleze pentru a facilita optimizarea comportamentului tău și o ședință între managerul tău și consultantul SCM.
Cost ședințe suplimentare. 80 euro/ședința skype

100 euro/ședința la biroul SCM

Se taxează ședințele suplimentare (față de cele evidențiate la rubrica COMPONENTE) solicitate de tine pentru etapele de implementare si folow-up.

Plata se poate efectua integral la achiziționarea serviciului, cu un discount de 10% sau in patru rate astfel : 40% la semnarea contractului, 30% inainte de faza de diagnoza, 20% inainte de faza de implementare si 10% inainte de faza de evaluare a rezultatelor. Plata se efectueaza prin transfer bancar.


Prima ședință gratuită

Te invităm să soliciți o ședință gratuită cu un consultant SCM care îți va prezenta pe larg serviciul Optimizează-ți comportamentul (precum și alte servicii SCM de care ai putea fi interesat). Consultantul va evalua situația ta, așteptările tale si nevoile de suport. Funcție de rezultatele ședinței consultantul îți va propune cea mai bună modalitate  de colaborare iar tu vei putea lua o decizie documentată în ceea ce privește achiziționarea serviciului.