Fii mai performant

Simți că jobul tău actual este ceea ce-ți dorești și vrei să fii sigur că vei obține cele mai bune rezultate?

Simți că ai putea fi mai performant la jobul tău actual, îți dorești asta dar nu ți-e clar cum trebuie să acționezi?

Simți că firma, șeful sau colegii așteaptă mai mult de la tine și-ți dorești să le satisfaci așteptările?

Dacă răspunsul la oricare dintre cele trei intrebări de mai sus este “Da” atunci ai nevoie de serviciul Fii mai performant.

 


Descrierea serviciului Fii mai performant:


Scopul

Fii mai performant îți oferă căile și suportul pentru a-ți crește performanța la jobul actual spre un nivel maxim posibil, în raport cu ținta pe care ti-o propui, cu potențialul tău și cu condițiile din departamentul și firma în care lucrezi. 


Elemente cheie

 • Profilul jobului

Identificarea tuturor cerințelor jobului cu privire la pregătirea profesională, cunoștințele teoretice, experiența, aptitudininile, trăsăturile de personalitate, comportamentul  de muncă și atitudinea necesare pentru a-ti indeplini atribuțiile la un nivel de performanță ridicat.

 • Contextul organizațional

Identificarea cerințelor privind performanța la nivelul departamentului/firmei și evaluarea măsurilor din departament și din firmă cu privire la asigurarea condițiilor necesare pentru efectuarea activităților la un nivel de performanță ridicat. 

 • Profilul psihoprofesional

Identificarea nivelului aptitudinal, a trăsăturilor de personalitate, a modelelor comportamentale, a stilului de muncă și a tuturor caracteristicilor psihoindividuale și psihosociale pe care le deții și care se află în relație cu jobul. 

 • Capitalul profesional personal

Identificarea nivelului de pregătire teoretică, a parcursului școlar și profesional, a calității experienței de muncă, a reușitelor și eșecurilor pe diverse planuri, relevante în raport cu jobul tău. 

 • Gradul de work-life integration

Identificarea efectelor jobului asupra celorlalte planuri ale vieții tale care prezintă importanță pentru tine sau pentru persoanele care-ți sunt apropiate.

 • Compatibilitatea cu jobul

Stabilirea gradului în care jobul ți se potrivește și a celui în care tu te potrivești jobului actual.

 • Compatibilitatea cu firma

Stabilirea gradului de potrivire dintre tine (personalitate, principii, valori, stil, aspirații, potențial de dezvoltare, etc.) și firma în care lucrezi.

 • Prognostic de performanță

Stabilirea posibilităților reale de creștere a performaței tale pe jobul pe care îl deții.

 • Strategia de creștere a performaței

Plan concret (pe o perioadă de timp determinată) de masuri pe care trebuie sa le iei si acțiuni pe care trebuie să le întreprinzi pentru a atinge nivelul de performanță pe care poți și îți propui să îl atingi la jobul actual.


Componente și derulare

ETAPE TEHNICI/ACTIUNI OBSERVAȚII
Colectarea  informatiilor Analiza documente, evaluare aptitudinala, evaluare personalitate, chestionar de motivatie profesionala, chestionare organizationale, chestionar work-life, evaluare 360 de grade, interviuri structurate. Durata acestei etape este de aproximativ doua saptamani depinzand si de timpul alocat de tine. 

Etapa include 3 sedinte* directe cu un consultant SCM.

Analiza si diagnoza Prelucrare date, sedinte comune de analiza. Durata acestei etape este de doua saptamani.

Etapa include 2 sedinte directe cu un consultant SCM.

Elaborarea strategiei Strategia este elaborata de consultantul SCM in stransa colaborare cu tine. Etapa include 2 sedinte directe cu un consultant SCM si comunicare prin e-mailuri.

Durata aproximativa: 3 saptamani.

Implementarea strategiei Training, sedinte suport. Etapa include o sedinta de training, 4 sedinte de suport cu un consultant SCM si comunicare prin e-mailuri.

Durata etapei depinde de complexitatea planului de masuri si actiuni.

Evaluarea rezultatelor Chestionare de evaluare, sedinte folow-up, plan masuri de optimizare/completare a strategiei. Etapa include 2 sedinte directe cu un consultant SCM, derulate la 3 respectiv 6 luni de la finalizarea implementarii strategiei.

*Durata unei ședințe este de aproximativ 60 minute.


Beneficii

 • Vei avea o imagine mai realistă asupra potențialului tău profesional.
 • Vei cunoaște mai bine jobul tău și condițiile de performanță pe care ți le oferă firma la care lucrezi.
 • Vei ști ce să le ceri colegilor, superiorilor și firmei la care lucrezi pentru a fi cât mai performant.
 • Vei avea o performanță semnificativ crescută în activitate și implicit o satisfacție profesională imbunătățită.
 • Vei dobândi un statut de veritabil profesionist, în departament si in firmă.
 • Vei avea atuuri mai puternice în negocierea recompenselor.
 • Vei învăța cum să integrezi munca cu celelalte aspecte importante ale vieții tale astfel încât să se potențeze unele pe altele și să obții rezultate pozitive și satisfacții pe toate planurile.
 • Vei dobândi numeroase cunoștințe si abilități transferabile care te vor ajuta să fii performant in situația în care schimbi jobul/firma.

Cost și modalități de plata

Fii mai performant este un serviciu care pe lângă beneficiile pentru tine aduce beneficii importante firmei în care lucrezi. De aceea îți recomandăm  să discuți cu managerul tău și să-i propui ca firma să suporte integral sau parțial costurile.

VARIANTE PRET FINAL OBSERVATII
Cu derularea sedintelor pe skype 1260 euro
Cu derularea sedintelor la biroul SCM 1780 euro
Cu plata asigurata integral sau cel putin 70% de firma la care lucrezi 2000 euro (cu sedinte skype)

2520 euro (cu sedinte la biroul SCM)

Varianta include un raport catre managerul tau  si un plan de actiuni pe care sa le deruleze pentru a facilita cresterea performantei tale.
Cost sedinte suplimentare

80 euro/sedinta skype

100 euro/sedinta la biroul SCM

Se taxeaza sedintele suplimentare (fata de cele evidentiate la rubrica COMPONENTE) solicitate de tine pentru etapele de implementare si folow-up.

Plata se poate efectua integral la semnarea contractului, cu un discount de 10% sau în patru rate astfel : 40% la semnarea contractului, 30% înainte de faza de diagnoză, 20% înainte de faza de implementare si 10% înainte de faza de evaluare a rezultatelor. Plata se efectuează prin transfer bancar.


Prima ședință gratuită

Te invităm să soliciți o ședință gratuită cu un consultant SCM care îți va prezenta pe larg serviciul Fii mai performant (precum și alte servicii SCM de care ai putea fi interesat). Consultantul va evalua statutul tău profesional actual, așteptările tale și nevoile de suport. Funcție de rezultatele ședintei consultantul îți va propune cea mai bună modalitate  de colaborare iar tu vei putea lua o decizie documentată în ceea ce privește achiziționarea serviciului.