Programul Echipa Ta

Serviciile și training-urile din cadrul programului Echipa Ta se adreseaza celor care au o funcție de management și conduc o echipă, indiferent de nivelul ierarhic al funcției sau dimensiunile edcipei. Scopul general asociat acestora este ca ele să te ajute să-ți construiești o echipă adevărată, să-ți consolidezi o autoritate reală, să-ți motivezi cât mai eficient oamenii, să gestionezi relațiile de diferite tipuri dintre aceștia și să exerciți un comportament de lider adevărat în toate situațiile.

Serviciile pot fi achiziționate de sine stătător sau în pachete construite funcție de nevoile tale reale. Toate serviciile și training-urile acestui program îți livrează cunoștințele și-ți formează abilitățile de care ai nevoie pentru ca în viitor, atunci când schimbi jobul/firma, să poți gestiona singur situația apelând la noi doar pentru un suport minimal.

Toate serviciile din programul Echipa Ta aduc beneficii substanțiale și pentru firma la care lucrezi, de aceea poți solicita acesteia să suporte costurile, în parte sau în totalitate, integrându-le în planurile de dezvoltare profesională sau de optimizare a managementului.

Noi te ajutăm să-ți asiguri respectul și participarea echipei pe care o conduci transformându-te dintr-un simplu manager într-un lider adevărat.

 

Solicită o sedință gratuită!

Serviciile programului Echipa Ta

Prima data manager

Află mai multe

Motiveaza-ti oamenii

Află mai multe

Fii un lider (training)

Află mai multe

Construieste-ti autoritatea

Află mai multe

Fii un team builder (training)

Află mai multe

Leadership support

Află mai multe