Leadership support

Serviciu suport adresat celor care ocupă o funcție de conducere și vor să facă pasul, în relația cu echipa din subordine, de la management la leadership.

Serviciul la finalul căruia toți cei cu care lucrezi vor vedea în tine nu un șef ci un lider adevărat pe care pot să-l urmeze cu încredere pe cele mai dificile drumuri


Descrierea serviciului

Serviciul Leadership support vizează optimizarea a zece variabile principale ale comportamentului tău de leadership și include evaluarea nivelului actual al fiecăreia dintre ele, training personalizat pe fiecare variabilă, elaborarea măsurilor de optimizare, suport pentru implementarea măsurilor și evaluarea rezultatelor

Serviciul se derulează pe parcursul a 12 luni, în fiecare dintre primele zece luni este abordată câte o variabilă iar în ultimele 2 luni este evaluat comportamentul de leadership rezultat și sunt elaborate și implementate măsurile suplimentare de îmbunătățire.

Beneficiezi de 24 ședințe directe cu consultantul SCM și în plus pe parcursul celor 12 luni vei beneficia de suportul acestuia prin email sau prin ședințe directe pentru abordarea situațiilor deosebite apărute în relaționarea cu membri echipei pe care o conduci.


Cost și modalități de plată:

Va sugerăm să solicitați firmei la care lucrați să suporte costul acestui serviciu, integral sau parțial.

În cazul în care costul este suportat de firmă în proporție de cel puțin 70%, superiorul tău va beneficia de 2 ședințe directe cu consultantul SCM, pentru definirea suportului pe care acesta trebuie să ți-l asigure în construirea și consolidarea statutului tău de lider.

Prețul serviciului:

  • 3600 euro cu derularea ședințelor pe Skype;
  • 4800 euro cu derularea ședințelor la sediul SCM.

Plata poate fi făcută integral la achiziționarea serviciului, cu un discount de 10% sau în 2 rate egale pe parcursul derulării acestuia.


Prima ședință gratuită

Te invităm să soliciți o ședință gratuită cu un consultant SCM care îți va prezenta pe larg serviciul Leadership support (precum și alte servicii SCM de care ai putea fi interesat). Consultantul va evalua situația ta, așteptările tale si nevoile de suport. Funcție de rezultatele ședinței consultantul îți va propune cea mai bună modalitate de colaborare iar tu vei putea lua o decizie documentată în ceea ce privește achiziționarea serviciului.