Construieste-ti autoritatea

Serviciu suport adresat celor care ocupă o funcție de conducere și vor să-și crescă nivelul autorității reale în raport cu subordonații și cu persoanele care ocupă funcții de conducere la acealași nivel ierarhic sau la un nivel superior.

Serviciul care te ajută ca oamenii din jurul tău să te accepte, să se raporteze la tine și să te urmeze pe direcțiile pe care le propui nu numai pe baza relațiilor formale stabilite de firmă ci și pentru ceea ce ești tu cu adevărat ca personalitate și ca profesionist.


Componentele serviciului

  • Evaluarea aptitudinilor și stilului de relaționare ierarhică;
  • Evaluarea nivelului autorității reale în raport cu subordonații;
  • Evaluarea relației cu persoanele aflate pe funcții de conducere în firmă;
  • Evaluarea contextului organizațional;
  • Elaborarea planului de optimizare a autorității reale;
  • Suport pentru implementarea planului;
  • Evaluarea rezultatelor și stabilirea măsurilor de optimizare pe termen mediu.

Serviciul Construiește-ți autoritatea include evaluări psihoprofesionale și psihoorganizaționale pe bază de teste, chestionare și interviuri semistructurate, 3 ședințe directe cu un consultant SCM în fazele evaluare și de elaborare a planului 6 ședințe de suport pentru implementarea planului și 2 ședințe directe în faza de evaluare a rezultatelor..


Cost și modalități de plată:

Va sugerăm să solicitați firmei la care lucrați să suporte costul acestui serviciu, integral sau parțial.

În cazul în care costul este suportat de firmă în proporție de cel puțin 70%, superiorul tău va beneficia de 2 ședințe directe cu consultantul SCM, pentru optimizarea suportului pe care acesta trebuie să ți-l asigure în construirea și consolidarea autorității tale reale.

Prețul serviciului:

  • 1080 euro cu derularea ședințelor pe Skype;
  • 1630 euro cu derularea ședințelor la sediul SCM.

Plata poate fi făcută integral la achiziționarea serviciului, cu un discount de 10% sau în 2 rate egale pe parcursul derulării acestuia.


Prima ședință gratuită

Te invităm să soliciți o ședință gratuită cu un consultant SCM care îți va prezenta pe larg serviciul Construiește-ți autoritatea (precum și alte servicii SCM de care ai putea fi interesat). Consultantul va evalua situația ta, așteptările tale si nevoile de suport. Funcție de rezultatele ședinței consultantul îți va propune cea mai bună modalitate de colaborare iar tu vei putea lua o decizie documentată în ceea ce privește achiziționarea serviciului.