Motiveaza-ti oamenii

Serviciu suport adresat celor care ocupă o funcție de conducere și vor să se asigure că utilizează corect și eficace toate pârghiile motivaționale pe care le au în raport cu personalul din subordine.

Serviciul care te ajută să înțelegi adevărata motivație pentru muncă a persoanelor din echipa pe care o conduci și cum trebuie să acționezi pentru a transforma această motivație în performanță.


Descrierea serviciului

Serviciul Motivează-ți echipa include evaluarea sistemului motivational de la nivelul echipei pe care o conduci, evaluarea contextului organizational, elaborarea unui plan de optimizare a sistemului motivational, 4 ședințe de training personalizat, 4 ședințe suport pentru implementarea planului și 2 ședințe de evaluare a rezultatelor.


Cost și modalități de plată:

Va sugerăm să solicitați firmei la care lucrați să suporte costul acestui serviciu, integral sau parțial.

În cazul în care costul este suportat de firmă în proporție de cel puțin 70%, superiorul tău va beneficia de 2 ședințe directe cu consultantul SCM, pentru definirea suportului pe care acesta trebuie să ți-l asigure în optimizarea sistemului motivațional la nivelul echipei tale.

Prețul serviciului:

  • 1250 euro cu derularea ședințelor pe Skype;
  • 1750 euro cu derularea ședințelor la sediul SCM.

Plata poate fi făcută integral la achiziționarea serviciului, cu un discount de 10% sau în 2 rate egale pe parcursul derulării acestuia.


Prima ședință gratuită

Te invităm să soliciți o ședință gratuită cu un consultant SCM care îți va prezenta pe larg serviciul Motivează-ți echipa (precum și alte servicii SCM de care ai putea fi interesat). Consultantul va evalua situația ta, așteptările tale si nevoile de suport. Funcție de rezultatele ședinței consultantul îți va propune cea mai bună modalitate de colaborare iar tu vei putea lua o decizie documentată în ceea ce privește achiziționarea serviciului.