Despre noi

SMART CAREER MANAGEMENT este o firmă de consultanță în managementul carierei care aduce pe piața românească o perspectivă nouă de abordare a acestui domeniu. In atenția noastră nu se află jobul sau cariera unei persoane ci insăși persoana care munceste, in ansamblul ei. Fiecare din programele/serviciile oferite de noi pune accentul pe integrarea celor patru planuri care definesc viața oricărei persoane mature: munca, familia, comunitatea, propriile preocupări și aspirații.

Demersurile noastre au permanent in vedere conceptul de work-life integration și urmăresc obținerea unei îmbunătățiri a vieții celor care apelează la noi, indiferent dacă serviciile solicitate se referă la job-ul actual sau la dezvoltarea carierei viitoare.

Noi te ajutăm să ai un job mai bun, o performanță mai ridicată în muncă, un pachet de recompense pe masură. o carieră de succes. Dar nu ne oprim aici.

Cel mai important este că te ajutăm să obții o dezvoltare armonioasă ca profesionist, ca parte a unui cuplu sau chiar părinte, ca membru al unui grup de prieteni, persoană implicată social sau persoană cu pasiuni care necesită alocarea de timp substanțial.

Echipa Noastra

Echipa noastră este formată din psihologi specializați în domeniul psihologiei organizaționale și a managementului, în evaluare psihoprofesională şi dezvoltarea carierei, în gestionarea relațiilor interumane si optimizarea comportamentelor de muncă, în optimizarea satisfacției de muncă. Experiența noastră cumulează zeci de ani de muncă in poziții cheie, în departamentele de resurse umane ale unor organizații din domenii ca IT, HORECA, Industrie alimentară, Energie-echipamente electrice, Distribuție FMCG, Apărare și ordine publică. La aceasta se adaugă o experiență consistentă în activitatea independentă de consultanță în managementul carierei, comportament organizațional, leadership.

Accesibilitate maxima

Noutatea abordării vine și din faptul că pentru majoritatea serviciilor ședințele se pot desfășura și on-line. Această modalitate, pe lângă reducerea costurilor suportate în postura de client, vă oferă posibilitatea de a beneficia de serviciile noastre oriunde v-ați afla, fără a pierde timp cu deplasări și beneficiind de o mare flexibilitate privind orarul ședintelor. Tot ce aveți nevoie este o conexiune bună la internet, un cont de skype și să vă instalați comod într-un scaun sau în fotoliu, asigurandu-vă că timp de aproximativ o oră nu vă deranjează nimeni sau nimic.

Porneste impreuna cu noi spre o viata mai buna.

Smart Career Management

Solicită acum o ofertă